Youth exchange between German Red Cross and Vanito.org in Saranda

 

Organizata jofitimprurese Vanito.org se bashku me Kryqin e Kuq Gjerman organizuan me date 19.09.2016 – 25.09.2016 nje shkembim kulturor per 30- te rinj gjermane dhe shqiptar ne Sarande.

Temat gjate shkembimit ishin “KULTURA EUROPIANE”, “RINIA” si dhe “BARAZIA GJINORE”.

Pervec shkembimit te te rinjve mbi kete teme, te rinjte vizituan dhe qytetin antik te Butrinti si dhe ne mbremje Kalane e Lokursit.

Ne fund te trajnimit pjesemarresi/pjesemarresja u pajisen me certifikaten “Youthpass”.

albanien-austauschreise-1 albanien-austauschreise-679 albanien-austauschreise-382 albanien-austauschreise-515 albanien-austauschreise-600 albanien-austauschreise-603 albanien-austauschreise-563 albanien-austauschreise-383

Kontakt: vanito@vanito.org