Albanian students in Germany

image.jpg fgf 123 imageStudentët shqiptarë në Gjermani u organizuan në Frankfurt, duke dhuruar dhe shitur veshjet e tyre, për të ndihmuar një numër të zgjedhur të familjeve. Ky ishte aktiviteti i dyte për të mbledhur para për tu ardhur ne ndihme nje grup familjesh, qe jetojnë ne kantejnere të improvizuar ne lagjen “Fusha e Pajtimit”.… Read the rest

Mustang

Filmi Mustang, i nominuar per oscar 2016, eshte nje drame qe tregon jeten e 5-motrave ne nje fshat ne veri te Turqise, te cilat luftojne per liri.

Pese motrat, te cilat jetojne si te burgosura nga xhaxhai me gjyshen e tyre, kerkojne lirine dhe luftojne ne menyra te ndryshme per ta fituar ate.… Read the rest