Youth exchange in Saranda

Saranda's city port at ionian sea. Albania.

Organizata jofitimprurese VANITO se bashku me Kryqin e Kuq gjerman do organizojne me date 22.09.2016 – 24.09.2016 nje shkembim kulturor per 30- te rinj gjermane dhe shqiptar ne Sarande.

Tema e shkembimit do jete “BARAZIA GJINORE”.

Pervec shkembimit te te rinjve mbi kete teme, te rinjte do vizitojne dhe qytetin antik te Butrinti si dhe ne mbremje Kalane e Lokursit.

Ne fund te trajnimit pjesemarresi/pjesemarresja do pajiset me certifikaten “Youthpass”. Kostot e udhetimit, fjetjes dhe ushqimit paguhen nga organizata Vanito dhe Kryqi i Kuq gjerman.

Aplikuesi/aplikuesja duhet te jete ne moshen 18-23 vjec, te dergoj nje CV si dhe nje leter motivimi deri me date 31. 8. 2016, ku shpjegon pse do te marre pjese ne kete shkembim me temen “Barazia Gjinore”.

Kontakt: vanito@vanito.org