Konkurs “Videoja me e mire – Gender equality in Albania”

foto-solo_featureVanito.org mendon qe per te ndryshuar dicka ne komunitetin ku jetojme duhet rritur ndergjegja ndaj problemeve te perditshme ne shoqerine shqiptare, nje nder to pabarazia gjinore qe ekziston ne Shqiperi, ne menyre qe te rritet impakti i veprave tona ne komunitetin ku jetojme.

Ne nje video ( 3 deri 15 min) promovo nevojen per barazi gjinore ne Shqiperi.  Ju inkurajojme te jeni sa me kreative. Formati per videon eshte i lire (dokumentar, diskutim, foto ese, apo situate nga jeta e perditshme) me ne fund nje mesazh te qarte mbi temen.

3- Videot me te mira do postohen tek faqja www.vanito.org si dhe fituesi  do marri si shperblim shumen 60,- Euro.

*Ne rast se do mblidhen me shume fonde, atehere dhe dy fituesit e tjere do marrin nje demshperblim.

Afati per aplikim: 31.12.2016