Category Archives: Take Action

Youth exchange in Saranda

Saranda's city port at ionian sea. Albania.

Organizata jofitimprurese VANITO se bashku me Kryqin e Kuq gjerman do organizojne me date 22.09.2016 – 24.09.2016 nje shkembim kulturor per 30- te rinj gjermane dhe shqiptar ne Sarande.

Tema e shkembimit do jete “BARAZIA GJINORE”.

Pervec shkembimit te te rinjve mbi kete teme, te rinjte do vizitojne dhe qytetin antik te Butrinti si dhe ne mbremje Kalane e Lokursit.… Read the rest

Albanian students in Germany

image.jpg fgf 123 imageStudentët shqiptarë në Gjermani u organizuan në Frankfurt, duke dhuruar dhe shitur veshjet e tyre, për të ndihmuar një numër të zgjedhur të familjeve. Ky ishte aktiviteti i dyte për të mbledhur para për tu ardhur ne ndihme nje grup familjesh, qe jetojnë ne kantejnere të improvizuar ne lagjen “Fusha e Pajtimit”.… Read the rest