Trainings & Conferences

Ne faqen e facebookut “Mundesi trajnimi per te rinjte shqiptare”, do te gjeni postime te ndryshme mbi trajnime, oferta pune, konferenca apo bursa te ndryshme. Thjesht klikoni ne foton e meposhtme:

foto fb

Nje tjeter faqe e rendesishme per te rinjte nga Ballkani edhte faqja Mladinfo, ne te cilem postohen here pas here trajnime, pjese e te cilave mund te behen edhe te rinjte nga Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia.

http://www.mladiinfo.eu/

Nje mundesi tjeter eshte faqja Salto Youth, ne te cilen postohen jo vetem trajnime, por edhe informacione te rendesishme si p.sh., si te organizoni nje trajnim, si te gjeni partner dhe materiale te tjera.

https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/

dhe

http://www.edu-active.com/

 

Faqe ne Facebook, ku postohen trajnime te ndryshme:

https://www.facebook.com/groups/216514898377757/

https://www.facebook.com/groups/unfpayouth/

https://www.facebook.com/groups/DoGreatThingsNetwork/

https://www.facebook.com/groups/174239709424079/